Tapahtumatunnus

90100 Oulu
Hinta:20 EUR + ALV 0%
Pohjois-Suomen Pelastusliitto ryn jäsenille: 15 €

Kurssi on tarkoitettu taloyhtiöiden vapaaehtoisille toimioille,jotka on nimetty turvallisuusvastaaviksi tai ovat kiinnostuneita taloyhtiön turvallisuudesta. Kurssille otetaan 15 kurssilaista ilmoittautumisjärjestysksessä ja ilmoittautumiset tehdään koulutuskalenteriin "Ilmoittaudu"-linkin kautta.

Koulutus antaa valmiudet poikkeusoloja koskevaan omatoimiseen varautumiseen väestönsuojien osalta. Kurssilla keskitytään S1 / K-luokan väestönsuojan (ml. C-luokka) omatoimiseen tarkastukseen ja vuosihuoltoon sekä käyttöönottoon.

Taloyhtiöiden asukkaat sekä hallitusten jäsenet, asuinkiinteistöjen turvallisuushenkilöstö, isännöitsijät ja kiinteistöjen hoitajat sekä muut asiasta kiinnostuneet

- taloyhtiön omatoiminen varautuminen poikkeusoloihin
- väestönsuojan laitteet ja varusteet
- suojan omatoiminen tarkastus ja vuosihuolto
- suojan omatoiminen käyttöönotto suojautumistilanteessa

Tietoa kouluttajasta

Tapani Lehtelä
tapani.leh@gmail.com

Toimistosihteeri Karita Stenroos
karita.stenroos@spek.fi

Kurssiin sisältyy opas: Väestönsuojan huolto ja käyttö -opas väestönsuojan haltijalle, sekä kahvi.