Paloturvallisuuspäivät 2017 (SN35)

Paikka:Silja Symphony
Hinta:
Esite:Lataa esite

Tervetuloa perinteikkääseen tapahtumaan, jossa Suomen parhaat asiantuntijat alustavat kiinteistöjen paloturvallisuuden ajankohtaisista teemoista. Päivät ovat jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan koonneet yhteen yritysten ja laitosten turvallisuustehtävissä toimivia, turvallisuuskouluttajia sekä pelastusviranomaisia.

Tämän vuoden teemana ovat suurpalot ja toimintaympäristön muutokset Suomessa. Case-esimerkkinä toimii Porin Huntsmanin tehtaan laajamittainen tulipalo, jonka sammutusoperaatio oli yksi maamme suurimpia. Miten pelastustoiminnassa onnistuttiin ja mitä tapauksesta opittiin? Perehdymme myös ajankohtaisiin toimikenttämuutoksiin ja avaamme maakuntauudistuksen vaikutuksia pelastuslaitoksen palveluihin. Lisäksi tarkastelemme yritysten varautumista infosotaan. Tervetuloa kehittymään, keskustelemaan ja verkostoitumaan!

SPEK järjestää Paloturvallisuuspäivät yhteistyössä Suomen Palopäällystöliiton, Suomen Paloinsinööriyhdistys ry:n, Vakuutusalan tekniset tarkastajat ry:n, Suomen JVT- ja Kuivausliikkeiden Liitto ry:n, Finnsecurity ry:n, Elinkeinoelämän Keskusliiton sekä Työturvallisuuskeskuksen kanssa.

Paloturvallisuuspäivien keskeisinä tavoitteina ovat turvallisuustoiminnan kehittäminen yritysten, yhteisöjen ja viranomaisten yhteistyönä sekä tähän toimintaan liittyvien ajankohtaisten teemojen ja kokemusten hyödyntäminen. Tärkeää on myös vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia osallistujien kesken sekä oppia muiden hyvistä käytänteistä.

Tilaisuudesta sanottua:
- Erittäin hyvä keino verkostoitua ja kuulla muiden kokemuksia.
- Mukavinta oli verkostoituminen, uudet ja vanhat tutut. Sopivasti aikaa keskustelulle. Mieleenpainuvinta laivan keinuminen ;)
- Mieleenpainuvinta ja mukavinta oli verkostoituminen muiden alan ammattilaisten kanssa. Hyvät järjestelyt ja ohjelman sujuvuus.

Paloturvallisuuspäivät sopivat yritysten ja julkishallinnon riskienhallinta- ja turvallisuusjohtajille, -päälliköille ja -asiantuntijoille, omatoimisen varautumisen vastuuhenkilöille, pelastustoimen johto- ja vastuuhenkilöille sekä turvallisuuskouluttajille.

Koulutuspäällikkö
Heli Hätönen
heli.hatonen@spek.fi

Sihteeri
Milja Löyttyniemi
milja.loyttyniemi@spek.fi

Osallistumismaksu sisältää kokousmateriaalin, ohjelmaan merkityt tarjoilut sekä hyttipaikan. Jäsenalennus myönnetään SPEKin jäsenjärjestöjen jäsenille sekä turvallisuuskorttien kurssinjohtajille (SPEK ja TTK), joiden koulutusoikeudet ovat voimassa. Suluissa mainittu hinta koskee ei-jäseniä. Seminaarimaksu on alv-vapaa.

Hyttiluokat
Jäsenhinta, ei-jäsenten hinta suluissa

Commodore-luokka
1hh (jäsenhinta) 915 € (955 €)

Deluxe-luokka
Deluxe 1hh 695 € (735 €)

A-luokka
1 hh 520 € (560 €)
2 hh 420 € (460 €)

Promenade
1 hh 500 € (540 €)
2 hh 400 € (440 €)

B-luokka
1 hh 480 € (520 €)
2 hh 380 € (420 €)

Sitovat ilmoittautumiset pyydetään tekemään 29.11.2017 mennessä.

Peruutuksista, jotka tehdään 30.11.2017 ja sen jälkeen, veloitamme laivayhtiön peruutusehtojen mukaisesti. Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö laskuttaa osallistumismaksun.