Osallistuthan lähitilaisuuteen vain terveenä

SPEK haluaa järjestää koulutukset mahdollisimman turvallisesti. Ethän osallistu tilaisuuteen, jos tunnet itsesi sairaaksi.

Ladataan...
Väestönsuojan hoitajan verkkokurssi taloyhtiöille

18.1.2023 - 31.12.2024

Verkkokoulutus

Verkkokurssi on tarkoitettu taloyhtiöiden vapaaehtoisille toimijoille, jotka on nimetty turvallisuusvastaaviksi tai ovat kiinnostuneita taloyhtiön turvallisuudesta. Kurssin suoritusaika on 30 päivää.

Väestönsuojan hoitajan verkkokurssi työpaikoille

18.1.2023 - 31.12.2024

Verkkokoulutus

Verkkokurssi on tarkoitettu yrityksen turvallisuushenkilöstölle tai yrityksen turvallisuudesta kiinnostuneille. Kurssin suoritusaika on 30 päivää.

72 tuntia -kouluttajakoulutus, webinaari

Varautumiskoulutus

27.2.2024, klo 09.00 - 15.00

Teams-webinaari

Yhden päivän webinaari-kurssilla pääset perehtymään siihen, miten kotitalouksien tulisi varautua mahdollisiin häiriötilanteisiin kuten sähkön- ja vedenjakelun häiriöihin.

Väestönsuojan hoitajan kurssi yrityksille Vaasa

1.3.2024, klo 09.00 - 16.00

Vaasa

Koulutus antaa valmiudet poikkeusoloja koskevaan omatoimiseen varautumiseen väestönsuojien osalta. Kurssilla keskitytään S1/K-luokan väestönsuoja (ml. Cluokka) omatoimiseen tarkastukseen ja vuosihuoltoon sekä käyttöönottoon.

Tapahtuman kuva
Yhdistetty paloilmoittimen ja sammutuslaitteiston hoitajakurssi, Vantaa

Paloilmoittimet ja sammutuslaitteistot Palontorjuntatekniikan laitteistonhoitaja, verkko- & lähikoulutus

13.3.2024, klo 09.00 - 16.00

Break Sokos Hotel Flamingo

Vantaa

Kurssi on tarkoitettu paloilmoitin- ja vesisammutuslaitteistojen käyttäjille ja hoitajille sekä muille ylläpitoon osallistuville.

Tapahtuman kuva
Kurs för skötare av sprinkler och vattendimsläckanläggningar, Vasa

Yrityskohtainen koulutus

19.3.2024, klo 08.15 - 16.00

Vaasa

Kurs för skötare av sprinkler och vattendimsläckanläggningar.

Tapahtuman kuva
Kurs för skötare av automatisk brandlarmanläggning, Vasa

Paloilmoittimet ja sammutuslaitteistot Kurs för skötare av automatisk brandlarmanläggning

20.3.2024, klo 08.15 - 16.00

Vaasa

Kurs för skötare av automatisk brandlarmanläggning.

Paloilmoittimen hoitajakurssi, Vaasa

21.3.2024, klo 08.15 - 16.00

Vaasa

Kurssi on tarkoitettu paloilmoittimien huoltoon ja ylläpitoon osallistuvalle organisaatiolle ja laitteiston käyttäjille- ja hoitajille sekä heidän tehtävissään toimiville sijaisille.

Väestönsuojan hoitajan kurssi taloyhtiöille, Oulu

21.3.2024, klo 17.00 - 21.00

Original Sokos Hotel Arinan kokoustilat, Kauppakeskus Valkea 4. krs

Oulu

Kurssi on tarkoitettu taloyhtiöiden vapaaehtoisille toimijoille, jotka on nimetty turvallisuusvastaaviksi tai ovat kiinnostuneita taloyhtiön turvallisuudesta.

Sprinkleri- ja vesisumulaitteiston hoitajakurssi, Vaasa

22.3.2024, klo 08.15 - 16.00

Vaasa

Kurssi on tarkoitettu sprinkleri- ja vesisumulaitteistojen huoltoon ja ylläpitoon osallistuvalle organisaatiolle ja laitteiston vastuuhenkilöille sekä heidän tehtävissään toimiville sijaisille.

Tapahtuman kuva
Yhdistetty paloilmoittimen ja sammutuslaitteiston hoitajakurssi, Oulu

28.3.2024, klo 09.00 - 16.00

Scandic Oulu City

Turvallisuuspäällikön peruskurssi, verkossa

Henkilöstön turvallisuuskoulutus Turvallisuuspäällikön kurssi

9.4.2024, klo 09.00 - 23.5.2024, klo 12.00

Koulutus järjestetään nelipäiväisenä etäkoulutuksena 9.4., 25.4., 8.5. ja 23.5.

Paloilmoittimen hoitajakurssi, Mikkeli

17.4.2024, klo 08.15 - 16.00

Scandic Mikkeli

Mikkeli

Väestönsuojan hoitajan kurssi yrityksille, Oulu

25.4.2024, klo 09.00 - 16.00

Frans&Camille bistro

Paloilmoittimen hoitajakurssi, Turku

15.5.2024, klo 08.00 - 16.00

Radisson Blu Marina Palace Hotel

Turku

Taloyhtiöiden turvallisuusilta: Kodin paloturvallisuus

Taloyhtiön turvallisuus

15.5.2024, klo 17.00 - 20.00

Radisson Blu

Yhdistetty paloilmoittimen ja sammutuslaitteiston hoitajakurssi, verkossa

21.5.2024, klo 09.00 - 16.00

Käsisammutinliikkeen vastuuhenkilön valmennuskurssi, jakso 1

Käsisammuttimet

5.6.2024, klo 08.00 - 6.6.2024, klo 16.00

1. jakso teoria 5.-6.6.2024, Tampere. Tarkka paikka varmistuu myöhemmin.

Tampere

Käsisammutinliikkeen vastuuhenkilön valmennuskurssi valmentaa Käsisammutinliikkeen vastuuhenkilön kokeeseen.

Paloilmoittimen hoitajakurssi, Vantaa

13.6.2024, klo 08.15 - 16.00

Break Sokos Hotel Flamingo

Vantaa

Sprinkleri- ja vesisumulaitteiston hoitajakurssi, Helsinki

29.8.2024, klo 08.15 - 16.00

Original Sokos Hotel Presidentti

Käsisammutinliikkeen vastuuhenkilön valmennuskurssi, jakso 2

Käsisammuttimet

1.10.2024, klo 08.00 - 31.10.2024, klo 16.00

2. jakso käytäntö, lokakuun 2024 aikana Porissa. Tarkka aika ja paikka varmistuvat myöhemmin.

Pori

Paloilmoittimen hoitajakurssi, Tampere

9.10.2024, klo 08.15 - 16.00

Solo Sokos Hotel Torni

Sprinkleri- ja vesisumulaitteiston hoitajakurssi, Tampere

10.10.2024, klo 08.15 - 16.00

Solo Sokos Hotel Torni

Tapahtuman kuva
Yhdistetty paloilmoittimen ja sammutuslaitteiston hoitajakurssi, Helsinki

13.11.2024, klo 09.00 - 16.00

Hotel Haaga Central Park

Helsinki

Uudistettu kurssi on tarkoitettu paloilmoitin- ja vesisammutuslaitteistojen käyttäjille ja hoitajille sekä muille ylläpitoon osallistuville.

Paloilmoittimen hoitajakurssi, Kouvola

12.12.2024, klo 08.15 - 16.00