Paloilmoittimen hoitajakurssi, Mikkeli 25.3.2015

25.3.2015, klo 08.15 - 16.00
Turvallisuusasiantuntija Kari Koskela puh. 09 4761 1342, sähköposti: etunimi.sukunimi@spek.fi Kurssisihteeri Karita Stenroos 040 511 2259 sähköposti: etunimi.sukunimi@spek.fi
HUOMAATHAN, ETTÄ SEURAAVANA PÄIVÄNÄ ON SPRINKLERI- JA VESISUMULAITTEISTON HOITAJAKURSSI SAMASSA PAIKASSA.

Koulutettu paloilmoittimen hoitaja tietää, ettei kalliista, mutta tositilanteessa epäkuntoisesta laitteistosta ole henkilö- ja paloturvaksi. Hän ymmärtää, että laitteiston huolimattomasta hoidosta syntyy vääriä hälytyksiä ja taloudellisia menetyksiä toiminnanharjoittajalle.

Pelastusviranomaisen suorittamassa palotarkastuksessa tarkastetaan, että laitteisto on toimintakunnossa ja laitteistolla on nimetty, asiansa osaava koulutettu hoitaja (Pelastuslaki 12 §).

Teoriaopetuksen lisäksi SPEKin koulutuksessa kurssilaiset harjoittelevat paloilmoitinsimulaattoreilla laitteiston toimintaa.

SPEKin kouluttamat, simulaattoriharjoittelun suorittaneet henkilöt, saavat osaamistodistuksena Paloilmoittimen hoitajan kortin.

Kohderyhmät
Koulutus on tarkoitettu paloilmoittimien vastuuhenkilöille, huoltajille, hoitajille ja sijaisille sekä huoltoliikkeiden henkilöstölle.

Sisältö
Kurssilla käydään läpi hyviä turvallisuuskäytäntöjä ja opitaan ymmärtämään henkilöturvallisuuden merkitys tuottavuuden ohjaajana.

Teorian, käytännön, toimintamallien sekä simulaattoriharjoittelun kautta opitaan, miten erheelliset paloilmoitukset syntyvät ja miten ne voidaan välttää.


Tietoa kouluttajasta


Kurssimaksu laskutetaan etukäteen.

26.9.2014, klo 10.00 - 18.3.2015, klo 23.00
Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö
Turva- ja materiaaliteknologian innovaatiokeskus, TUMA