Väestönsuojan hoitajan verkkokurssi työpaikoille

Tapahtuman kuva
18.1.2023, klo 00.00 - 31.12.2024, klo 00.00
asiakaspalvelu@spek.fi, puh. 09 4761 1300

Verkkokurssi antaa valmiudet poikkeusoloja koskevaan omatoimiseen varautumiseen väestönsuojien osalta. Kurssin suoritettuasi tiedät, miten väestönsuojan omatoiminen tarkastus, vuosihuolto ja käyttöönotto hoidetaan. Kurssihintaan kuuluu kurssin suorittaneille myös pääsy väestönsuojan hoitajien keskustelufoorumille.

Verkkokurssi on tarkoitettu yrityksen turvallisuushenkilöstölle tai yrityksen turvallisuudesta kiinnostuneille. Kurssin voit suorittaa täysin oman aikataulusi mukaisesti silloin kun haluat ja niin monessa osassa kuin haluat. Tunnukset verkkokurssin suorittamiseen ovat voimassa 30 vuorokautta ja ne lähetetään sähköpostilla viimeistään ostoa seuraavana arkipäivänä.

Vaikka kyseessä on itsenäisesti suoritettava verkkokurssi, kuuluu kurssin suorittamiseen myös paljon käytäntöä. Kurssiin kuuluu esimerkiksi omaan suojaan tutustumista annettujen ohjeiden mukaisesti sekä oman kohteen dokumentaatioon tutustumista. Kurssi sisältää paljon tehtäviä, videoita ja myös 360-ympäristössä tapahtuvaa esimerkkisuojaan tutustumista.


Verkkokurssin hinta on 85,56 €, sis. alv.

Verkkokurssi tilataan täältä: https://verkkokauppa.spek.fi/product/153/Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö
Verkkokoulutus
Verkkokurssi tilataan verkkokaupasta, jossa annetaan tarvittavat laskutustiedot: https://verkkokauppa.spek.fi/product/153/