Palotutkimuksen päivät

Tapahtuman kuva
5.9.2023, klo 08.30 - 6.9.2023, klo 15.30
Palotutkimusraadin pääsihteeri Laura Kuurne, laura.kuurne@spek.fi, puh. 040 669 7729
Palotutkimuksen päivillä esitellään kattavasti kotimaisia ja kansainvälisiä saavutuksia palotutkimuksen saralla. Päivät on järjestetty vuodesta 1999 alkaen, ja tämä kaksipäiväinen tilaisuus järjestetään joka toinen vuosi.
 
Palotutkimuksen päivät 2023 järjestetään 5.–6.9. Helsingissä.
 
Tapahtuma kokoaa yhteen pelastus- ja rakennusalasta kiinnostuneet henkilöt, kuten tutkijat, asiantuntijat, opiskelijat, tiedon tuottajat sekä tutkimustietoa hyödyntävät organisaatiot.
 
Palotutkimuksen päivillä esitellään viimeaikaisia saavutuksia kotimaisessa palotutkimuksessa. Tämän vuoden teemat ovat tiedolla johtaminen ja pelastustoimen kehittäminen, asumisturvallisuus, mallinnus ja simulointi sekä työturvallisuus ja metsäpalot.

Tapahtuman ohjelman löydät alhaalta sivun liitteistä.
 
Osallistumismaksu:
 
Lähiosallistuminen 340 € (2 päivää) / 220 € (1 päivä)
Etäosallistuminen 195 €
Tiistain 5.9. iltatilaisuus: verkostoitumista välimerellisen buffetin, viinilasillisen ja livemusiikin merkeissä 62 €
 
Osallistujat saavat tilaisuudesta tallenteen jälkikäteen.
 
Tapahtuman osallistujat voivat varata omakustanteisesti hotellista majoituksen. Hotelli tarjoaa -10 % alennuksen päivän huonehinnasta. Löydät varauslinkin ilmoittautumisen jälkeen tulevasta vahvistusviestistä.
 
Tapahtuman järjestää Palotutkimusraati ry.


Palotutkimuksen päivät 2023 -tapahtumaan Early Bird -osallistumisen peruminen ilman kuluja on mahdollista 15.6.2023 asti. Sen jälkeen tehtyjen ilmoittautumisien peruminen ilman kuluja on mahdollista ilmoittautumisajan päättymiseen 6.8.2023 asti. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuneesta peruuttamisesta, tai jos peruutusta ei ole tehty lainkaan, veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan.

Mikäli osallistuja joutuu perumaan osallistumisensa määräajan jälkeen sairastumisen vuoksi, osallistumismaksu voidaan jättää veloittamatta tai palauttaa lääkärintodistuksen perusteella. Osallistujalta laskutetaan kuitenkin järjestäjälle peruutuksesta syntyneet kustannukset (84 €/peruttu päivä).

Toisen henkilön voi vaihtaa maksutta tapahtuman osallistujaksi. Osallistujan muutoksesta on ilmoitettava viimeistään 4.9.2023.

Kaikki peruutukset ja muutokset tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla Palotutkimusraadin pääsihteerille: Laura Kuurne, laura.kuurne@spek.fi.

SPEK pidättää oikeudet peruuttaa tapahtuman esimerkiksi vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Tällöin ilmoittautuneille palautetaan jo maksettu osallistumismaksu kokonaisuudessaan. SPEK ei vastaa osallistujille aiheutuneista mahdollisista muista kustannuksista, kuten matkakuluista. SPEK pidättää myös oikeuden mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

25.4.2023, klo 08.00 - 1.9.2023, klo 23.59
Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö
Hilton Helsinki Kalastajatorppa
MAKSUT
Etäosallistuminen (sisältää 5.–6.9. molemmat päivät) 195,00 €
Osallistumismaksut laskutetaan elokuun aikana.
LIITTEET
YHTEISTYÖSSÄ