Sprinkleri- ja vesisumulaitteiston hoitajakurssi, Vaasa

Tapahtuman kuva
20.9.2024, klo 08.15 - 16.00
Hallinto- ja koulutusassistentti Johanna Hokkinen johanna.hokkinen@spek.fi 040 620 2990 tai hallinto- ja koulutusassistentti Tiina Kumlin tiina.kumlin@spek.fi 040 665 4685
Kiinteistössä olevan sammutuslaitteiston tehtävä on sammuttaa alkava tulipalo tai ainakin ensisijaisesti rajoittaa sen etenemistä ja vahinkoja siihen asti, kunnes pelastuslaitos ehtii paikalle.

Rakennuksen omistaja ja sammutuslaitteiston haltija vastaavat yhdessä toiminnanharjoittajan kanssa siitä, että automaattinen sammutuslaitteisto toimii oikein, on jatkuvasti toimintakunnossa ja sitä huolletaan ja tarkastetaan asianmukaisesti. Tähän vastuuseen liittyy myös henkilöstön koulutus. Työnantajan on koulutettava nimetyt henkilöt niin, että he suoriutuvat annetusta tehtävästä.

Vesisammutuslaitteiston hoitajan kurssi toteutetaan CFPA-E:n koulutusohjelman mukaisesti (Sprinkler Operator) ja kurssin suorittamisesta jaetaan eurooppalainen osaamistodistus)


Kohderyhmät
Kurssi on tarkoitettu sprinkleri- ja vesisumulaitteistojen huoltoon ja ylläpitoon osallistuvalle organisaatiolle ja laitteiston vastuuhenkilöille sekä heidän tehtävissään toimiville sijaisille.

Sisältö
• Paloturvallisuuden perusteet ja rakentuminen
• Normiston perusteet
• Tietoa laitteistojen toiminnasta ja rakenteesta
• Kunnossapito (Ylläpidon suunnittelu ja hallinta)
• Asianmukainen toiminta laitteistojen kanssa eri tilanteissa
• Laitteistokokonaisuuteen tutustumine.

Tietoa kouluttajasta
Sam Packalén


Lisätiedot
Ryhmäalennus:

3 - 5 henkilöä -10 %
yli 5 henkilöä - 15%

Kurssimaksu laskutetaan etukäteen

Ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksu veloitetaan ilmoittautumisajan päätyttyä, joten mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään 14 vrk ennen kurssia.
Tämän jälkeen tapahtuvasta muusta kuin sairaudesta johtuvasta peruutuksesta laskutetaan 50 % kurssimaksusta. Jos poisjäännistä ei ilmoiteta etukäteen, veloitamme koko kurssimaksun. Myös mahdollisesta sairauspoissaolosta tulee ilmoittaa välittömästi ja viimeistään ennen koulutuksen alkamista.

Osallistujan voi vaihtaa veloituksetta ja vaihtamisesta tulee ilmoittaa kurssin sihteerille.

15.3.2024, klo 00.00 - 2.9.2024, klo 09.00
Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö
Original Sokos Hotel Royal
MAKSUT
Osallistumismaksu/hlö 425,00 € (+ alv 24%)
Osallistumismaksu pelastusliiton jäsenille 375,00 € (+ alv 24%)
LIITTEET