Taloyhtiöiden väestönsuojan hoitajan kurssi, Oulu

2.11.2020, klo 17.00 - 21.00
Karita Stenroos 040 511 2259 karita.stenroos@spek.fi
Muutokset mahdollisia;
SPEK seuraa tilannetta jatkuvasti ja päivittää ohjeistustaan viranomaisohjeiden niin vaatiessa. Suosittelemme seuraamaan Terveyden ja hyvinvointilaitoksen (THL) ohjeita ja tiedotteita osoitteesta: https://thl.fi/fi/Kurssi on tarkoitettu taloyhtiöiden vapaaehtoisille toimioille,jotka on nimetty turvallisuusvastaaviksi tai ovat kiinnostuneita taloyhtiön turvallisuudesta.

Kurssille otetaan 10 kurssilaista ilmoittautumisjärjestysksessä ja ilmoittautumiset tehdään koulutuskalenteriin "Ilmoittaudu"-linkin kautta.


Kohderyhmät
Taloyhtiöiden asukkaat sekä hallitusten jäsenet, asuinkiinteistöjen turvallisuushenkilöstö, isännöitsijät ja kiinteistöjen hoitajat sekä muut asiasta kiinnostuneet


Sisältö
- taloyhtiön omatoiminen varautuminen poikkeusoloihin
- väestönsuojan laitteet ja varusteet
- suojan omatoiminen tarkastus ja vuosihuolto
- suojan omatoiminen käyttöönotto suojautumistilanteessa


Tietoa kouluttajasta
Tapani Lehtelä
tapani.leh@gmail.com

Kurssiin sisältyy opas: Väestönsuojan huolto ja käyttöopas väestön-suojan haltijalle, sekä kahvi.


Lisätietoja maksulliseen koulutukseen ilmoittautuneelle: Ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksu veloitetaan ilmoittautumisajan päätyttyä, joten mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään 14 vrk ennen kurssia. Tämän jälkeen tapahtuvasta peruutuksesta laskutetaan 50 % kurssimaksusta. Jos poisjäännistä ei ilmoiteta etukäteen, veloitamme koko kurssimaksun. Osallistujan voi vaihtaa veloituksetta ja vaihtumisesta tulee ilmoittaa kurssin sihteerille.

Jos peruutus johtuu sairastumisesta, lääkärintodistusta vastaan veloitamme peruutuskuluina ainoastaan toimistokulut 25 €/koulutus. Lääkärintodistus on toimitettava viimeistään neljän (4) viikon kuluessa peruuntuneesta koulutuspäivästä lukien.
15.5.2020, klo 08.00 - 25.10.2020, klo 23.59
Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö
Sokos Hotel Arina Valkean 4. krs kokoustilat
MAKSUT
Osallistumismaksu 35,00 €
LIITTEET