Rakenteellisen palonehkäisyn opintopäivät

23.9.2020, 09.00 - 24.9.2020, 16.00
karita.stenroos@spek.fi 040 511 2259
ENNAKKOKUTSU

Kohderyhmä:
Opintopäivät on tarkoitettu kaavoittamisen, rakentamisen ja rakenteellisen paloturvallisuuden valvontaan, ohjaukseen ja suunnitteluun osalistuville viranomaisille sekä rakennusten suunnitteluun, vakuuttamiseen ja toteutukseen osallistuvien yritysten henkilöstölle.

Ilmoittautuminen:
Opintopäivien kutsu julkaistaan toukokuun loppuun mennessä  SPEKin koulutuskalenterissa, josta saa ajantasaisen tiedon opintopäivistä. Ilmoittautuminen päättyy elokuun lopussa.

Ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksu veloitetaan ilmoittautumisajan päätyttyä, joten mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään 14 vrk ennen kurssia. Tämän jälkeen tapahtuvasta peruutuksesta laskutetaan 50 % kurssimaksusta. Jos poisjäännistä ei ilmoiteta etukäteen, veloitamme koko kurssimaksun. Osallistujan voi vaihtaa veloituksetta ja vaihtumisesta tulee ilmoittaa kurssin sihteerille.

Jos peruutus johtuu sairastumisesta, lääkärintodistusta vastaan veloitamme peruutuskuluina ainoastaan toimistokulut 25 €/koulutus. Lääkärintodistus on toimitettava viimeistään neljän (4) viikon kuluessa peruuntuneesta koulutuspäivästä lukien.Lisätietoja koulutuksesta lähetetään sähköpostilla noin 10 vrk ennen tilaisuutta.

31.8.2020
Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö
Original Sokos Hotel Valjus, Kajaani
MAKSUT
Rakenteellisen palonehkäisyn opintopäivät osallistumismaksu 320,00 € (+ alv 24%)
Rakenteellisen palonehkäisyn opintopäivät jäsenmaksu 290,00 € (+ alv 24%)
LIITTEET