Palotutkimuksen päivät

Tapahtuman kuva
7.9.2021, klo 09.00 - 9.9.2021, klo 13.00
Laura Kuurne, etunimi.sukunimi@spek.fi
Vuoden 2021 Palotutkimuksen päivät on 12. palotutkimusraadin järjestämä seminaari, joka järjestetään tänä vuonna virtuaalitapahtumana.

Webinaarit
Ti 7.9. kello 9-13, Ke 8.9. kello 9-13, To 9.9. kello 9-13

Linkki lähetetään noin viikkoa ennen webinaarin alkua.

Webinaari jakautuu kolmelle peräkkäiselle aamupäivälle ja se on tarkoitettu kaikille palo-, pelastus- ja rakennusalasta kiinnostuneille. Tapahtumassa esitellään palotutkimuksen kotimaisia ja kansainvälisiä saavutuksia.

Tapahtuman järjestää Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö, ja ohjelman sisällöstä vastaa Palotutkimusraadin johtokunta. Palotutkimusraati koordinoi, täydentää ja edistää Suomessa tapahtuvaa paloalan tutkimusta laaja-alaisen yhteistyön kautta.

Tämän vuoden päivillä esitellään 25 ajankohtaista tutkimusta tai hanketta. Esiintyjien joukossa on tutkijoita, opettajia ja viranomaisia palotutkimusta harjoittavista ja edistävistä organisaatioista. Avauspuheenvuoron pitää sisäministeri Maria Ohisalo.

Teemat 2021:
  • Rakennusten ja asumisen paloturvallisuus
  • Paloturvallisuusosaaminen ja asenteet
  • Pelastustoimen kehittäminen
  • Tulipalojen mallinnus, simulointi ja riskienhallinta
  • Materiaalien paloturvallisuus ja työturvallisuus
  • Paloturvallisuus merellä
  • Mittaaminen ja arviointi

Ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksu veloitetaan ilmoittautumisajan päätyttyä, joten mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään 14 vrk ennen kurssia. Tämän jälkeen tapahtuvasta peruutuksesta laskutetaan 50 % kurssimaksusta. Jos poisjäännistä ei ilmoiteta etukäteen, veloitamme koko kurssimaksun. Osallistujan voi vaihtaa veloituksetta ja vaihtamisesta tulee ilmoittaa kurssin sihteerille.

24.5.2021, klo 00.00 - 4.9.2021, klo 16.00
Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö
Virtuaalisesti
LIITTEET
YHTEISTYÖSSÄ