Kiinteistön turvallisuusjohtaminen

Tapahtuman kuva
7.4.2020, klo 08.00 - 16.00
karita.stenroos@spek.fi 040 511 2259
Esittely
Kiinteistön asioiden hoitajalta ja neuvonantajalta vaaditaan laaja-alaista asioiden hallintaa, myös kiinteistön turvallisuuden osaamista ja haastavien tilanteiden ratkaisukykyä. Yhä enemmän kiinteistöjen kokonaisturvallisuuden johtaminen ja vastuu kuuluvat isännöinnistä/teknisestä manageroinnista vastaavalle taholle.

Tavoite
Ymmärtää oman roolinsa kiinteistön turvallisuuden ylläpitämisessä ja kehittämisessä nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Osaa hyödyntää oppimaansa sekä tuo lisäarvoa kiinteistön omistajalle ja toiminnanharjoittajalle.

Sisältö
- turvallisuusjohtaminen: vastuut ja velvollisuudet eri tehtävissä
- kiinteistön lakisääteiset turvallisuusvaatimukset ja yleisesti turvallisuutta parantavat toimet

Kenelle
Tekniset managerit, hallinnolliset ja tekniset isännöitsijät sekä kiinteistöpäällikötLisätietoja maksulliseen koulutukseen ilmoittautu-neelle:
Ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksu veloitetaan ilmoittautumisajan päätyttyä, joten mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään 14 vrk ennen kurssia. Tämän jälkeen tapahtuvasta peruutuksesta laskutetaan 50 % kurssimaksusta. Jos poisjäännistä ei ilmoiteta etukäteen, veloitamme koko kurssimaksun. Osallistujan voi vaihtaa veloituksetta ja vaihtumisesta tulee ilmoittaa kurssin sihteerille.Jos peruutus johtuu sairastumisesta, lääkärintodistusta vastaan veloitamme peruutuskuluina ainoastaan toimistokulut 25 €/koulutus. Lääkärintodistus on toimitettava viimeistään neljän (4) viikon kuluessa peruuntuneesta koulutuspäivästä lukien.

Lisätietoja koulutuksesta lähetetään sähköpostilla noin 10 vrk ennen tilaisuutta.

Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö
Original Sokos Hotel Vantaa
MAKSUT
Kiinteistön turvallisuusjohtaminen 399,00 € (+ alv 24%)
LIITTEET
YHTEISTYÖSSÄ