Paloturvallisuuspäivät 2018 (SN36)

B-luokka, 2hh (jäsenhinta) 400 EUR + ALV 0%
B-luokka, 2hh (ei jäsen) 440 EUR + ALV 0%
Materiaali:Ohjelma

Tervetuloa perinteikkääseen tapahtumaan, jossa Suomen parhaat asiantuntijat alustavat kiinteistöjen paloturvallisuuden ajankohtaisista teemoista. Päivät ovat jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan koonneet yhteen yritysten ja laitosten turvallisuustehtävissä toimivia, turvallisuuskouluttajia sekä pelastusviranomaisia.

Tämän vuoden Paloturvallisuuspäivien kantava teema on tilannekuva ja sen muodostaminen.

Ohjelmassa mm.:

Torjuttu vahinko on parempi kuin korvattu vahinko - finanssialan tilannekatsaus
Johtaja Risto Karhunen, Finanssiala ry

Onko yrityksillä kykyä sopeutua ennakoimattomiin muutostilanteisiin?
Turvallisuusjohtaja Jari Ylitalo, Valtioneuvoston kanslia
Valmiusasiamies Jaakko Pekki, Huoltovarmuuskeskus

Mitä meillä tapahtui? Osattiinko varautua tarpeeksi? Teollisuuslaitoksen suurpalosta toipumisen keskeiset opit
Tekninen johtaja Sami Hakkarainen, Venator Corp (ent. Huntsman Pigments and Additives)

Kemerovon ostoskeskuspalossa yli 60 kuollutta - voisiko sama tapahtua Suomessa? Miten suurten yleisötilojen turvallisuutta ylläpidetään?
Turvallisuuspäällikkö Mika Tanskanen, Citycon Oyj

Tilaisuuden tarkempi ohjelma ohessa.

Tervetuloa kehittymään, keskustelemaan ja verkostoitumaan!

SPEK järjestää Paloturvallisuuspäivät yhteistyössä Suomen Palopäällystöliiton, Suomen Paloinsinööriyhdistys ry:n, Vakuutusalan tekniset tarkastajat ry:n, Suomen JVT- ja Kuivausliikkeiden Liitto ry:n, Finnsecurity ry:n, Elinkeinoelämän Keskusliiton sekä Työturvallisuuskeskuksen kanssa.

Paloturvallisuuspäivien keskeisinä tavoitteina ovat turvallisuustoiminnan kehittäminen yritysten, yhteisöjen ja viranomaisten yhteistyönä sekä tähän toimintaan liittyvien ajankohtaisten teemojen ja kokemusten hyödyntäminen. Tärkeää on myös vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia osallistujien kesken sekä oppia muiden hyvistä käytänteistä.

Tilaisuudesta sanottua:
- Erittäin hyvä keino verkostoitua ja kuulla muiden kokemuksia.
- Mukavinta oli verkostoituminen, uudet ja vanhat tutut. Sopivasti aikaa keskustelulle. Mieleenpainuvinta laivan keinuminen ;)
- Mieleenpainuvinta ja mukavinta oli verkostoituminen muiden alan ammattilaisten kanssa. Hyvät järjestelyt ja ohjelman sujuvuus.

Paloturvallisuuspäivät sopivat yritysten ja julkishallinnon riskienhallinta- ja turvallisuusjohtajille, -päälliköille ja -asiantuntijoille, omatoimisen varautumisen vastuuhenkilöille, pelastustoimen johto- ja vastuuhenkilöille sekä turvallisuuskouluttajille.

Koulutuspäällikkö
Heli Hätönen
heli.hatonen@spek.fi

Sihteeri
Milja Löyttyniemi
milja.loyttyniemi@spek.fi

Osallistumismaksu sisältää kokousmateriaalin, ohjelmaan merkityt tarjoilut sekä hyttipaikan. Jäsenalennus myönnetään SPEKin jäsenjärjestöjen jäsenille sekä turvallisuuskorttien kurssinjohtajille (SPEK ja TTK), joiden koulutusoikeudet ovat voimassa. Suluissa mainittu hinta koskee ei-jäseniä. Seminaarimaksu on alv-vapaa.

Hyttiluokat
Jäsenhinta, ei-jäsenten hinta suluissa

Commodore-luokka
1hh (jäsenhinta) 915 € (955 €)

Deluxe-luokka
Deluxe 1hh 695 € (735 €)

A-luokka
1 hh 540 € (580 €)
2 hh 440 € (480 €)

Promenade
1 hh 520 € (560 €)
2 hh 420 € (460 €)

B-luokka
1 hh 500 € (540 €)
2 hh 400 € (440 €)

Sitovat ilmoittautumiset pyydetään tekemään 14.11.2018 mennessä.

Peruutuksista, jotka tehdään 15.11.2018 ja sen jälkeen, veloitamme laivayhtiön peruutusehtojen mukaisesti. Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö laskuttaa osallistumismaksun.